0

OMÜ 8. Bahar Şenliği

Posted by Gözde GÜNEŞ on 08:45

omuHer yıl düzenlenen Omü Bahar Şenlikleri yarın ( 01 Haziran 2009 ) başlıyor.  Finaller öncesi öğrenciler Volkan Konak, Kıraç ve Feridun Düzağaç’ın şarkılarıyla streslerini atacaklar.

Akşam düzenlenecek olan konserlerin yanı sıra gün boyu etkinlikler olacak. Oyunlar, yarışmalar ve kulüp stantları gün boyu devam edecek (ee tabi biz de Bilgisayar ve Teknoloji Kulübü olarak orada olacağız).

Şenlik Programını buradan indirebilirsiniz.


1

Uzun zaman oldu…

Posted by Gözde GÜNEŞ on 05:27

Uzun zamandır yazamıyorum bloga….Hep bu sınavlar yüzünden…Sınavlar, projeler, sunumlar derken zaman öyle bir geçmiş ki dönem sonuna gelmişiz. Halen daha projeler ve sunumlar bitmiş değil tam bitti bitecek diye sevinirken finaller başlayacak. Bu yoğunluğun arasında blogumu da ihmal ettim. Sınavların, projelerin yanında güzel etkinlikler de yaptım tabiki:)

Gençlik merkeziyle birlikte Ağaç dikimi yaptık ve artık bizimde dikili fidanlarımız var.

Bilenler Bilmeyenlere Bilgisayar Öğretiyor Projesine dahil oldum ve artık BBBÖ Eğitmeniyim. Aynı zamanda gerekli eğitimleri alarak Eğitim Gönllülerinde gönüllü oldum, TEGV de gönüllü olmak da beni mutlu ediyor. Haftada 2 gün dönüşümlü olarak Toplum Merkezinde 6. sınftan oluşan öğrenci grubuna Bilgisayar Eğitimi vereceğiz.

Live@Edu adresimi aldım ve Balonmu Patlattım:D

BBBO tegv_logo[1] balonunu patlat


Copyright © 2009 web günlüğüm All rights reserved. Theme by Laptop Geek. | Bloggerized by FalconHive.